“Classic” személyes coaching


Életenergia

A személyes coaching az Életcoaching alapszolgáltatása. “Klasszikus” life coaching szolgáltatásunk során a kliens és a coach rendszeres időközönként, négyszemközt találkoznak. A coach a találkozók során a kliens részére biztonságos környezetet teremt, személyre szabott változástámogatási programot dolgoz ki, amely a klienst segíti abban, hogy közelebb kerülhessen a vágyaihoz.

Életcoaching területek, témák


Van kinek nekidőlni

Témáját tekintve az Életcoaching szolgáltatás során az Általad válaszott kérdéskörökkel foglalkozunk. Gyakori témák többek között:

  • mindennapokban megélt boldogság növelése
  • válasz keresése a következő kérdésekre: ki vagyok? mit szeretnék valójában?
  • karrier- és szakmai kiteljesedés – öröm és flow-élmény a munkában, szakmai küldetés megtalása / megvalósítása, munka-magánélet egyensúly
  • pénzügyi lehetőségek tágítása, pénzügyi “intelligencia” fejlesztése
  • stresszkezelés, időgazdálkodás, priorizálás
  • életben megjelenő krízisek építő jellegű megélése – támogatás a bajban, a krízis lehetőséggé formálása
  • önismeret elmélyítése
  • párkapcsolati boldogság növelése – ha van, ha nincsen párkapcsolatom

Hogyan zajlik? – A coaching folyamat.


A coaching folyamat megtervezése

A négyszemközt történő coaching ülések jelentik az általunk kínált legerősebb változástámogatási eszközt, általában néhány alkalom megindíthatja a klienst egy általa vágyott változási úton.

A coachingok javasolt gyakorisága kezdetben heti 1 alkalom, majd a folyamat későbbi szakaszaiban lehet ritkább – például kéthetente, háromhetente. A coaching támogatási alkalmak egyeztetés szerint az Életcoaching.hu által biztosított budapesti helyszínen vagy Budapest területén a kliens által kért helyszínen kerülnek megrendezésre.

Igény esetén a coaching ülések történhetnek részben vagy egészben telefonon vagy videókonferenciás eszközön (Skype) keresztül. A személyes coaching szolgáltatást 60 vagy 90 perces egységekben kínáljuk, és heti vagy kéthetente történő időközönként ajánljuk igénybevenni.

Egy változási folyamat megindításához  4-8 alkalom iránti elköteleződést javaslunk. Aki 8 alkalmas coaching iránt köteleződik el, ajándékba ugyanennyi, 5-10 perces telefonos támogatást kap, a személyes coaching kiegészítéseként.

A személyes coaching ezen formáját azoknak ajánljuk, akik a lehető legrövidebb időn belül a lehető legerősebb támogatásban szeretnének részesülni.

Alkalmazott módszertan


468708223_f491e94b5a_z

Az Életcoaching.hu coachok által alkalmazott módszertani elemek leírását a Coaching Módszertan oldalon találod meg. Azon módszertani elemek közül, amelyek kapcsán az Életcoaching.hu szakemberei tapasztalattal rendelkeznek minden esetben egyénre szabottan, Veled egyeztetve választjuk ki azokat, amelyekről úgy gondoljuk, a leghatékonyabb támogatást jelenthetik számodra. Jellemzően nézőpontok sokaságával ismerkedsz meg egy coaching folyamat során.

Árak


A személyes coaching támogatás ára: 20.000 Ft / 60 perc, 26.000 Ft / 90 perc

Telefonon vagy videókonferencián keresztül megvalósuló coaching esetén lehetőség van a 90 perces alkalom megbontására változatlan áron, amennyiben az alkalmak egy héten belül helyezkednek el (például: 2 x 45 perc).