Szolgáltatásaink


Életcoaching “Classic”

Klasszikus life coaching szolgáltatásunk keretében a coach és a kliens négyszemközt, személyesen vagy videókonferenciás eszközön keresztül találkoznak.

Folyamatos változástámogatás

Havidíjas, folyamatos változástámogatás személyes coaching elemekkel, otthoni feladatok és rövid kapcsolattartások alkalmazásával. Kedvezőbb ár, hosszabb távú támogatás, több önálló munka.

Vágyfestészet

Rólad és a vágyaidról szóló festmény elkészítése – saját magadnak vagy ajándékba szeretteidnek. Azáltal, hogy az alkotási folyamat során kapcsolatba kerülsz vágyaiddal, támogatod megvalósulásukat.

Életkrízis gyógyító intenzív utazás

The folks here at X are passionate about WordPress and pushing it to the limits both in terms of functionality and design. Really.

Kutatási területeink

Vágyak és célok megvalósítása
90%
Kreativitás fejlesztése
85%
Pályaválasztás, módosítás, karrier coaching
82%
Szabad életmód kialakítása
87%

Coaching életképek

Noémi coaching közben

Életcoaching coachok


Érdeklődöm

Neved (kötelező kitölteni)

E-mail címed (kötelező kitölteni)

Tárgy

Üzenet

Mit tehetünk érted?

Az Életcoaching csapata munkáját szeretetből, szenvedélyből csinálja – mindannyian azért választottuk ezt a hivatást, mert hiszünk benne, hiszünk abban, hogy ennek a munkának valódi, mély, emberi értelme van.

Oszd meg velünk élethelyzetedet, és ingyenes konzultáció keretében javaslatot teszünk a Hozzád és helyzetedhez illeszkedő legeredményesebb változás támogatási formára.