Találd meg személyes küldetésed!

Találd meg személyes küldetésed!


Életenergia

Néha feltesszük a kérdést, hogy “Mi az élet értelme?” Megközelítésem szerint azért olyan nehéz választ találnunk, mert nem pontos a kérdés feltevés. Mintha feltételezné hogy mindannyiunk életének értelme ugyanaz, de legalább hasonló. Megközelítésem szerint hasznosabb így feltenni a kérdést: “Mi az én életem értelme?”, vagy: “Milyen értelmet és küldetéseket választok magamnak?” Mert igenis, a választás joga a miénk.

Miért keressem meg személyes küldetésem?


Van kinek nekidőlni

Néhány ok, amiért érdemes megkeresnünk személyes küldetéseinket:

  • Amint egyre többen vagyunk olyan szerencsések, hogy alapvető fizikai- és érzelmi biztonság iránti igényeinket ki tudjuk elégíteni, megnő az igényünk az “önmegvalósítás” iránt.
  • Az iskolában ugyanakkor tanítanak minket földrajzra, történelemre, matematikára – de nem kapunk segítséget abban, hogy értelmet találjunk életünkben.
  • Ha tudom, hogy mi a küldetésem, akkor olyan embereket tudok bevonzani, akik ezzel tudnak azonosulni – ezért ebből én is energiát nyerek, a helyemen érzem magam.
  • Ha tudom, hogy mi a küldetésem, akkor magabiztosan és megnyugvással nemet tudok mondani azokra a lehetőségekre, amik nem afelé vezetnek. Így el tudom kerülni, hogy az időm elaprózódjon és ezért úgy érezzem, hogy az életem nem arrafelé halad, amerre igazán szeretném.
    "If you don't know where you are going, you will end up some place else."

Miért most érdemes megkeresnem a személyes küldetésem:

  • A mélyebb küldetéseimet bizonyos mértékben teljesíteni fogom akár ismerem, akár nem. Viszont amikor ismerem, nagyobb összhangban lehetek a mélyebb magammal, minden pillanatban érezhetem is tevékenységeim mélyebb értelmét. És érezhetem helyem, szerepem “a világban”.
  • Miután fölfedezted a személyes küldetésed, rájössz hogy mennyi mindent tehetsz ami ebbe az irányba visz. Sajnálni fogod azt az időt, amit korábban mással töltöttél.

A személyes küldetés coaching csomag tartalma


A coaching folyamat megtervezése

A “Találd meg személyes küldetésedkiinduló coaching csomag tartalma 4 coaching ülés, házifeladatok, és igény szerinti rövid, telefonos vagy chat alapú támogatás (összesen max. 60 perc).

Coaching ülések: A coaching ülések történhetnek személyesen vagy online megoldással. Hosszuk 2 x 90 perc és 2 x 60 perc. A coaching támogatási alkalmak az Életcoaching.hu által biztosított budapesti helyszínen valósulnak meg. A coaching üléseket 1-3 heti időközönként javasoljuk igénybevenni, az ütemezést személyre szaboddan valósítjuk meg.

Házifeladatok: Személyes küldetésünk megtalálásához figyelmet, munkát szükséges befektetnünk. A házifeladatok különbözőfélék lehetnek, tartalmazhatnak belső megfigyelési feladatokat, vizualizációs feladatokat, partnerrel beszélgetős feladatokat, írásos vagy rajzolós feladatokat. A házifeladatok elvégzése a folyamat szerves részét képezi, heti néhány óra időt érdemes rá tervezni.

Ad-hoc támogatás (telefon, chat): Az ad-hoc támogatás célja, hogy a személyes küldetés megtalálása során legyen meg az érzés, hogy van egy segítőd a folyamatban – valaki, akit felhívhatsz, megkérdezhetsz amikor felmerül egy kérdés vagy helyzet. Az ilyen jellegű támogatás igény szerint történik, a csomag összesen 60 perc ilyen támogatást tartalmaz.

Alkalmazott módszertan


468708223_f491e94b5a_z

Az Életcoaching.hu coachok által alkalmazott módszertani elemek leírását a Coaching Módszertan oldalon találod meg. Azon módszertani elemek közül, amelyek kapcsán az Életcoaching.hu szakemberei tapasztalattal rendelkeznek minden esetben egyénre szabottan, Veled egyeztetve választjuk ki azokat, amelyekről úgy gondoljuk, a leghatékonyabb támogatást jelenthetik számodra. Jellemzően nézőpontok sokaságával ismerkedsz meg egy coaching folyamat során.

Árak


A csomag ára 60.000 Ft, amelyből 10.000 Ft visszajár, amennyiben az összes házifeladatot megcsináltad.

képek: photosteve101, Nattu, Stephen Boisvert