Vágyfestészet


„A vágyfestmény nem csak műtárgy. A Te világod válik láthatóvá az én ecsetemen keresztül.”

naomiszabo_painting_01

Kapcsolódás vágyainkkal


A vágyfestményeket Szabó Noémi készíti. Noémi: “Fontosnak tartom, hogy olyan képek és színek vegyenek körül a mindennapi életemben, ami engem kifejez, feltölt azokon a helyeken, ahol a legtöbb időt töltöm. Ha jelenlegi életszakaszodban a nap legnagyobb részét munkával töltöd, mire vágysz, amikor hazaérkezel? Milyen tárgyak vesznek, vegyenek körül?

Otthonod, munkahelyed, környezeted személyesebbé teheted, ha a festmények, képek, amik körülvesznek, Rólad szólnak. Használhatod a kezemet, a művészetemet és a tudásomat arra, hogy megjelenítsd vágyaidat, érzéseidet magad, családod és a barátaid számára. Ebben/ lehetek a segítségedre/ tudok Neked segíteni. E kép tartalmának és színeinek csak a Te képzeleted szab határt.
Egy coaching folyamaton keresztül saját eszközeimmel hívjuk életre azt a Benned élő világot, amely az idők során talán már megkopott, eltűnt. Ezáltal olyan érzések és ehhez kapcsolódó vágyak kerülhetnek felszínre, amelyek eddig lehet, hogy feledésbe merültek, vagy talán elérhetetlennek tűntek számodra.

Noémi kiállítás

A vágyak számomra iránytűk ahhoz, amit igazán szeretnénk; megmutatják, hogy milyen hangulatokban, érzésekben, élményekben szeretnénk leginkább élni. Azzal, ahogy a vágyfestészet alkotási folyamatában kapcsolatba kerülsz velük, támogatod a megvalósulásukat. A Vágyfestmény különlegessége abban rejlik, hogy személyes (coaching) konzultációk alapján készül el a saját, korlátlan képzelőerőd által kitalált méretben, anyagban és színekben. A kész alkotás teljesen egyedi és személyes, hiszen nincs belőle több példány a személyes üzeneteid/lenyomataid hordozójaként. Rólad szól, a Te vágyaidat és érzéseidet ábrázolja az én vizuális látásmódom és alkotóerőm segítségével.

Te milyen világot képzelnél el Magad köré, ha sem a pénz, sem az idő nem számítana? Fél év múlva, két év múlva, öt-tíz év múlva, ha bármit lehetségesnek tartanál? Nagyon örülök az első lépésednek a vágyaid felé az oldalamon; örömmel várom kérdéseidet, megkeresésedet.”

Vágyfesztészet

Ahogy a vágyfestményed készül…


Az első találkozáson egy speciális coaching beszélgetés segít hozzá Téged, hogy eldönthessük, hogyan szeretnénk együtt haladni az úton, ami a vágyfestményedhez vezet. Az első beszélgetés nem jelent semmilyen kötelezettséget. Csak ketten leszünk a beszélgetéseken, s hagyunk időt arra, hogy minden apró részletet, színt, érzést megjelenítsünk; rátalálhass személyes vágyaidra, motivációidra.

A kép vázlata csak ezután készül el. A folyamatban az intenzív, belső utazásod kísérem az elejétől a végéig, melynek során rendszeresen tartjuk a kapcsolatot. A konzultációk között, hogy láthasd a festmény részfázisait is, fotódokumentációkat küldök a megadott email címedre.

A festményt az általam képzelt technikával készítem el, a színeket a Hozzád illesztett, bennem átszűrődő hangulatok alapján választom előzetesen egyeztetve Veled. A vágyfestményedet, ha kéred, személyesen az otthonodban adom át. Elkészültével mellékelek hozzá egy hitelesítő tanúsítványt is, amely a megrendelésed egyediségét, kizárólagosságát igazolja.

Ha érdeklődsz eddigi munkáim iránt, a galériában megnézheted további képeimet is. A festményeimet korábban csak fára készítettem, de ma már vegyesen (is) használom a vászonnal. Ha kíváncsi vagy, honnan is indultam, hol jelentek meg idáig a munkáim, ajánlom figyelmedbe a bemutatkozásom, szakmai életrajzomat; a kiállításokra kattintva pedig figyelemmel követheted legfrissebb eseményeimet is, ahol találkozhatsz aktuális műveimmel is.

Vágyfestmény árak


Útravaló

70 000 Ft

fix díj
 • 40 x 40 cm
 • coaching alapú nyitó konzultáció – 90 perc
 • telefonos köztes konzultáció – 2 x 30 perc
 • hitelesítő tanusítvány
 • coaching alapú folyamatzáró konzultáció – 60 perc
Megrendelem

Siker Oázisa

220 000 Ft

fix díj
 • 60 x 80 cm
 • coaching alapú nyitó konzultáció – 120 perc
 • coaching alapú köztes konzultáció – 120 perc
 • telefonos konzultációk igény szerint
 • hitelesítő tanusítvány
 • coaching alapú folyamatzáró konzultáció – 90 perc
Megrendelem

Tematikus, személyes vágy-galéria


A vágyfestészet legfelső kategóriájában lehetőséged van arra, hogy az otthonod a saját galériáddá formáld egyedi, Rád jellemző stílusban. Akár minden helyiséged falán egyedi festményeid lehetnek a különböző terek funkcióira építve. Exkluzív galériád tematikáját közös elképzeléseink alapján hozzuk létre, és valósítom meg a személyes találkozások alkalmával az otthonodban.